Çoban, şahsına oy veren ve vermeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek, beş yıl boyunca partililerden aldığı destekle zorlu ve onurlu bir görevi yerine getirdiğini belirtti. Ayrım yapmadan hizmet ettiğini vurgulayan Çoban, partisinin teşkilatıyla uyum içerisinde çalışarak hizipçilikten uzak durduklarını ifade etti.

Cumhuriyetin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarından ödün vermeden çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Çoban, ön seçim sonuçlarıyla belediye başkanlığı ve il genel meclis üyelikleri için seçilen arkadaşlarına başarılar diledi.

Çoban, demokrasi şöleninin sükunetle geçmesine katkı sağlayan ilçe teşkilatına, il teşkilatına, gözlemci olarak katılan Adana Milletvekili Ayhan Barut'a ve tüm partililere teşekkür etti. Ailesine ve hemşehrilerine her zaman yanında oldukları için ayrıca minnettar olduğunu ifade etti.

Osmaniye'de ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı Osmaniye'de ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Son olarak, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik çalışmalara başlama sözü veren Hasan Çoban, bu süreçte üzerine düşeni yaparak birlikte başarıya ulaşacaklarına inandığını ifade etti.