Dizinin çekimlerine başlayan Hadise, setten paylaştığı doğal halleriyle sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Bade Karagöl, 7. Bursa Fashion Week’te podyuma çıkıyor Bade Karagöl, 7. Bursa Fashion Week’te podyuma çıkıyor

38 yaşındaki şarkıcı, ilk oyunculuk deneyimini yaşayacağı bu projeyi hayranlarıyla Instagram'da paylaştığı bir video ile duyurdu.

Hadise'nin Oyunculuk (1)BKM imzalı dizinin çekimlerine başlandığını açıklayan Hadise, setten pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Ünlü şarkıcı, özellikle oyuncu Seda Bakan'ın kızıyla birlikte verdiği pozlarla büyük ilgi gördü.

Hadise’nin setteki bu doğal halleri, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum alırken, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Hadise'nin Oyunculuk (3)Özel Hayatıyla Gündemden Düşmüyor

Hadise'nin özel hayatı da magazin dünyasında sıkça konuşuluyor. Son olarak Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile aşk yaşadığı iddiaları gündeme gelmişti.

Okan Buruk-1İkilinin bir partide baş başa sohbet etmesi, aşk dedikodularını alevlendirdi. Ancak Hadise’nin ekibi, bu iddiaları yalanlayarak, şarkıcının gerçek sevgilisinin yabancı bir yönetmen olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta bir konser veren Hadise, sahnede Eurovision'da seslendirdiği "Düm Tek Tek" şarkısını söyleyerek dinleyicilerini coşturdu. Konser sırasında dinleyicilerden büyük alkış alan Hadise, duygularını "Sizlerin sevgisi sayesinde bu sahneyi neden bu kadar sevdiğimi hatırlıyorum" diyerek ifade etti.

Hadise'nin Oyunculuk (2)Hadise’nin müzik kariyeri ve özel hayatıyla olduğu kadar, yeni oyunculuk macerasıyla da konuşulmaya devam edeceği kesin. Osmaniye’den pek çok hayranının da merakla beklediği bu yeni proje, Hadise’nin kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcı olacak gibi görünüyor.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya