Soruşturma Devam Ediyor, Baba Serbest Bırakıldı

Narin’in Annesinden Diş Örneği Alınacak Narin’in Annesinden Diş Örneği Alınacak

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Olayda, Narin’in babası Arif Güran serbest bırakılırken, anne Yüksel Güran, abi Enes Güran ve 7 kişi hakkında tutuklama talep edildi. Soruşturma kapsamında amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar daha önce tutuklanmıştı.

Enes Güran’ın İfadesi Ortaya Çıktı

Tutuklama talep edilen Enes Güran’ın ifadesi dikkat çekti. Güran, Nevzat Bahtiyar’ın, ekonomik zorluklar ve tehditlerle Narin’in zarar görmesine göz yummuş olabileceğini öne sürdü. "Nevzat Bahtiyar’ın ailesinden biri Narin’e zarar verdiyse, Nevzat bunu saklamak için yapmış olabilir" diyen Enes Güran, ayrıca Salim Güran ile babası Arif Güran arasında 2023 yılında yaşanan alacak kavgasına da dikkat çekti.

''BABAM VE SALİM ARASINDA KAVGA OLDU"

''2023 yılında Salim Güran ile babam arasında alacak kavgası oldu."

Dikkat Çeken İddialar

Enes Güran, "Nevzat Bahtiyar, ekonomik durumu itibarıyla güçsüz ve korkak bir kişilik. Eğer Narin’i belirttiği yere bıraktıysa, bunun ancak tehdit ve para yoluyla yaptırılmış olabileceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu. Ayrıca, Salim Güran’ın ifadelerinde Nevzat’ı tehdit ettiği ve para teklif ettiği yönündeki iddiaların, Nevzat’ın korkak bir insan olduğunu düşündürdüğünü ifade etti.

Soruşturmanın derinlemesine devam ettiği bu süreçte, cinayetin tüm detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız