AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Seydi Gülsoy, Osmaniye’de gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı hakkında açıklamalarda bulundu. Toplantıya Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Gülsoy “Bizler Ak Parti Ailesi Olarak Bu Millete, Bu Memlekete Hizmet Etmek Için Söz Verdik (2)Seydi Gülsoy, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti ailesi olarak millete ve memlekete hizmet etme sözü verdiklerini ifade etti.

Ak Parti (1)Gülsoy, “Bizler AK Parti ailesi olarak bu millete, bu memlekete hizmet etmek için söz verdik. Sağlık Bakanımız Sn. Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdiğimiz bu genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, bu sözü yerine getirmek için atılmış önemli bir adımdır” dedi.

Gülsoy “Bizler Ak Parti Ailesi Olarak Bu Millete, Bu Memlekete Hizmet Etmek Için Söz Verdik (3)Toplantının, AK Parti'nin yerel ve genel politikalarını paylaşmak ve parti üyeleriyle fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlendiği vurgulandı. Gülsoy, toplantıda alınan kararların ve yapılan değerlendirmelerin, Osmaniye’nin kalkınmasına katkı sağlayacağını belirtti.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2. Gazi Paşamızı Anma Programına Katıldı İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2. Gazi Paşamızı Anma Programına Katıldı

Bu tür toplantılarla AK Parti’nin halkla olan bağını güçlendirmeyi ve hizmet odaklı çalışmalarını artırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

Editör: Resul Özdil