Yeniden Refah Partisi Osmaniye Merkez İlçe Başkanlığı'nın yönetim kadrosu oluşturuldu. Parti içindeki önemli atamalardan biri, Gökhan Soylu'nun İl Tanıtım ve Medya Başkanlığına getirilmesi oldu. Soylu, görev tevdi edilmesinin ardından Merkez İlçe Başkanı Ramazan Tümay’a teşekkürlerini iletti.

Gökhan Soylu İl Tanıtım Ve Medya Başkanlığına Atandı (3)Soylu, göreve atanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Merkez İlçe Başkanım Sayın Ramazan Tümay Başkanıma, bana tevdi edilen İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine olan güvenleri için teşekkür ederim. Rabbim, hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizleri mahçup etmesin" dedi.

Gökhan Soylu İl Tanıtım Ve Medya Başkanlığına Atandı (2)Yeni yönetim kadrosunun, parti içindeki iletişim ve tanıtım stratejilerini güçlendirmeyi hedeflediğini belirten Soylu, bu sürecin partiye katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

Gökhan Soylu İl Tanıtım Ve Medya Başkanlığına Atandı (1)Gökhan Soylu’nun atanması, Yeniden Refah Partisi’nin Osmaniye’deki organizasyonel yapısındaki önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Editör: Resul Özdil