Gelecek Partisi Milletvekili Şahin'den, Milli Eğitim Bakanı Tekin'e Sert Eleştiriler

Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gerçekleştirdiği konuşmada Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin'e yönelik ciddi eleştirilerde bulundu. Şahin, özellikle öğretmen adayları ve ataması yapılmayan öğretmenlerin mülakat süreciyle ilgili yaşanan belirsizliklere dikkat çekti.

Şahin, Bakan Tekin'in konuşmasını "kulağının üstüne yatmak" deyimiyle eleştirerek, Tekin'in iyi bir Milli Eğitim Bakanı olmamasına rağmen, bu konuda iyi bir öğretici olabileceğini ironik bir dille ifade etti. Aylardır süregelen belirsizlikler ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi konusunda Bakan Tekin'e yönelik eleştirilerini sert bir dille dile getiren Şahin, gençlerin ve öğretmen adaylarının umutla beklediği açıklamaların yapılmadığını vurguladı.

Konuşmasında, Bakan Tekin'in kendisinden sıkça bahsetmesine karşın, ataması yapılmayan öğretmenler ve gençler hakkında hiçbir şey söylememesini eleştiren Şahin, bu durumun gençler ve öğretmen adayları için hayal kırıklığı yarattığını belirtti. Şahin, "Sayın Bakan, gençlerimiz ve öğretmenlerimiz sizden bir cümle bekliyor, ancak siz bir cümle bile sarf etmediniz," diyerek Bakan Tekin'in tutumunu eleştirdi.

Gelecek Partisi Milletvekili, konuşmasını, Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirme çağrısıyla sonlandırdı. Şahin, mülakat sürecinin kaldırılması ve gençlerin hukukunun korunması gerektiğini vurgulayarak, hükümete seslendi.

Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayak yarışı, Osmaniye'de yapıldı Akdeniz Off-Road Kupası 2. ayak yarışı, Osmaniye'de yapıldı