Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını güçlendirmek amacıyla 25 yaşındaki Nijeryalı forvetle anlaşmaya vardı. Osimhen'in bu gece geç saatlerde İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Futbol: Trendyol Süper Lig Futbol: Trendyol Süper Lig

Galatasaray taraftarlarının heyecanla beklediği transfer, kulübün Avrupa'da sürdürdüğü yoğun görüşmelerin ardından sonuçlandı. Teknik direktör Okan Buruk ve Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Abdullah Kavukcu'nun, İtalya'daki görüşmeleri olumlu sonuç verdi ve anlaşma sağlandı.

Geçen sezon Napoli formasıyla Serie A'da 32 maça çıkan Osimhen, 17 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çekmişti. Sarı-kırmızılıların yeni golcüsü, yarın resmi sözleşmeye imza atacak ve Galatasaray formasıyla ilk antrenmanına çıkacak. Osimhen'in maaşını tamamen Galatasaray ödeyecek.

Galatasaray'ın transfer çalışmaları ise hız kesmeden devam edecek. Kulüp, kadrosunu daha da güçlendirmek amacıyla Avrupa'daki görüşmelerini sürdürüyor. Teknik ekip ve yönetim, sarı-kırmızılı taraftarlara yeni müjdeler vermek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Editör: Resul Özdil