Galatasaray'dan Kanat Takviyesi: Nicola Zalewski Görüşmeleri Başladı

Galatasaray, transfer dönemi sona ermeden kanat rotasyonunu güçlendirmek amacıyla Roma'nın genç oyuncusu Nicola Zalewski ile görüşmelere başladı. İtalyan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre, sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki Polonyalı sol kanat oyuncusunu bonservisiyle transfer etmek için Roma ile temaslarını sürdürmekte.

24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor 24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor

Zalewski'nin Profiline Dair Bilgiler

Roma altyapısından yetişen Nicola Zalewski, sol bek, sol orta saha ve sol kanat pozisyonlarında oynayabiliyor. Bu sezon Roma formasıyla 3 Serie A maçında şans bulan genç futbolcu, Cagliari'ye karşı sezonun açılış maçında ilk 11'de görev aldı. Ayrıca, Polonya Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı maçta sonradan oyuna girip galibiyet golünü kaydetti.

Galatasaray'ın Transfer Hedefleri

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ve Zaha ile yollarını ayırmasının ardından kanat rotasyonunu Nicola Zalewski ile güçlendirmeyi hedefliyor. Roma ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Zalewski'yi kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, menajer George Gardi aracılığıyla temaslarını ilerletti.

Önceki Transfer Denemeleri

Geçtiğimiz yaz PSV'nin Zalewski için 9 milyon euroluk bir teklif sunduğu ancak oyuncunun bu transfere yanaşmadığı belirtiliyor. Roma'nın Zalewski'yi Napoli ile takas etmeye çalıştığı ancak anlaşmanın sağlanamadığı ifade ediliyor. Galatasaray, transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala bu genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı.

Galatasaray, Victor Osimhen'in ardından Serie A'dan bir başka yıldız ismi daha kadrosuna eklemeyi planlıyor. Nicola Zalewski transferiyle sarı-kırmızılıların kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız