Fenerbahçe, Portekizli Orta Saha Oyuncusu Miguel Crespo'nun Transferini Duyurdu

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2021-2022 sezonundan bu yana takımın önemli isimlerinden biri olan Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun Medipol Başakşehir'e transfer olduğunu resmi olarak açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Crespo'nun kısa süre içinde sağlık kontrollerinden geçeceği ve Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'den Teşekkür Mesajı

Fenerbahçe Kulübü, Crespo'nun bugüne kadar sarı-lacivertli forma altında verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür etti. Açıklamada, "Kendisine bugüne kadar formamız altında verdiği emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor 24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor

Bonservis Bedeli Ödenmeyecek

O Jogo'nun haberine göre, Başakşehir, Crespo'nun transferi için Fenerbahçe'ye herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek. Miguel Crespo, Eylül 2021'de Estoril'den Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.

Geçen sezonun ikinci yarısını İspanyol kulübü Rayo Vallecano'da kiralık olarak geçiren Crespo, Fenerbahçe forması altında toplamda 56 Süper Lig maçına çıktı ve 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Editör: Rabia İlkay Yıldız