Erzincan (Sabır) - Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında, Anagold 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek'in kızı Ezgi Başak Akyürek Okul yaşamını yitirdi, 7 aylık torunu Baray Alp Okul ise ağır yaralandı.

Kaza Detayları:

Olay, Erzincan-Sivas kara yolunun Altköy mevkiinde saat 14:00 sularında gerçekleşti. Ezgi Başak Akyürek Okul'un (32) kullandığı 16 BJP 288 plakalı otomobil, Engin Y. (38) yönetimindeki 25 HA 540 plakalı tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle otomobilde büyük hasar meydana gelirken, olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Kaza Sonuçları ve Müdahale:

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ezgi Başak Akyürek Okul’un hayatını kaybettiği belirlendi. 7 aylık oğlu Baray Alp Okul, kazadan ağır yaralı olarak kurtarıldı ve ambulansla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Minik Baray Alp’in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Hatay’da Feci Kaza: Yaya Geçidinde Tırın Çarptığı 5 Yaşındaki Melek Hayatını Kaybetti Hatay’da Feci Kaza: Yaya Geçidinde Tırın Çarptığı 5 Yaşındaki Melek Hayatını Kaybetti

Ölen annenin cenazesi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kazanın meydana geliş sebebi ve diğer detaylar hakkında yetkililerden açıklama bekleniyor.

Kazanın ardından, kaza yerinde ve hastanede büyük bir üzüntü yaşandı. Akyürek ailesi, taziye ve destek mesajlarıyla yalnız bırakılmadı.

Editör: Resul Özdil