Osmaniye’de Ücretli Usta Öğreticilerin Sesi Yükseliyor Osmaniye’de Ücretli Usta Öğreticilerin Sesi Yükseliyor

Yumurtalık’ta Deniz Kenarında Çay ve Simit Keyfi: 5 Lira!

Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, halkçı belediyecilik anlayışıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Vatandaşlar, deniz manzaralı 'Güney Yıldızı' büfelerinde çay ve simit keyfini sadece 5 liraya yaşıyor.

Whatsapp Image 2024 08 13 At 5.57.17 Pm
Türkiye'de İlk ve Tek Uygulama
Yumurtalık Belediyesi, deniz kenarına kurduğu 'Güney Yıldızı' büfelerinde, çay ve simit ikilisini 5 liraya sunarak dikkat çekiyor. Bu uygulama, sosyal demokrat ve halkçı belediyeciliğin bir örneği olarak Türkiye’de ilk kez hayata geçiriliyor. Başkan Erdinç Altıok, bu adımın diğer belediyelere de örnek olmasını dilediğini belirtti."Halkımız Her Şeyin En İyisine Layık"
Başkan Altıok, halkın alım gücünün düştüğü bu dönemde herkesin kaliteli hizmet alabilmesi için çalıştıklarını vurgulayarak, “Halkımız her şeyin en iyisine layık. İlçe sakinlerimiz ve tüm misafirlerimiz için yeni hizmetler sunuyoruz. Sahillerimizi temizledik, duşları ve tuvaletleri yeniledik, aile alanları oluşturduk. Şimdi de çay ve simit fiyatını 5 lira yaptık. Vatandaşlarımız denize karşı keyifle çaylarını yudumlayabilir, simitlerini yiyebilir,” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 13 At 5.57.19 Pm
"Simiti, Çayı Kim Sevmez Ki?"
Ayas Merkez Sahil'de başlayan çay ve simit satışları hakkında bilgi veren Başkan Altıok, “Simiti, çayı kim sevmez ki? Herkes sever, fakat son zamanlarda bu keyfi yaşamak zorlaştı. Bu yüzden herkes yesin, içsin diye çay ve simidi 5 liraya sunuyoruz. Tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun,” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 08 13 At 5.57.19 Pm (2)
Sürprizler Yolda
Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın desteğiyle, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrıları doğrultusunda belediyecilik hizmetlerini çeşitlendirmeye devam edeceklerini ifade etti. Başkan Altıok, 'Güney Yıldızı' büfelerinde vatandaşlar için yeni ve sağlıklı ürünler sunacaklarını da müjdeledi.

Whatsapp Image 2024 08 13 At 5.57.17 Pm (1)
Vatandaşlardan Teşekkür
Yumurtalık sakinleri, Başkan Erdinç Altıok’a halkın bütçesini düşünerek hareket ettiği için teşekkür etti. Vatandaşlar, deniz kenarında 5 liraya çay ve simit keyfi yaşayabildikleri için memnuniyetlerini dile getirirken, "5 liraya su bile bulmak zor ama burada çay ve simit çok uygun," dediler.

Whatsapp Image 2024 08 13 At 5.57.19 Pm (1)

Editör: Rabia İlkay Yıldız