Türkiye’de otomobil sahibi olmak, enflasyon ve yüksek banka faizleri nedeniyle giderek zorlaşırken, vatandaşlar bütçelerine en uygun araçları bulabilmek için otomobil firmalarının kampanyalarını yakından takip ediyor. Bu doğrultuda, Türkiye’de satılan en uygun fiyatlı otomobillerin güncellenmiş listesi açıklandı.

Asgari Ücrete Üçüncü Kez Zam Yapıldı Asgari Ücrete Üçüncü Kez Zam Yapıldı

Renault Megane Sedan Otomobileni listeye göre, daha önce zirvede yer alan Kia Picanto, liderlik koltuğunu Hyundai i10’a bıraktı. En uygun fiyatlı otomobiller arasında zirveye yerleşen Hyundai i10, 900 bin TL'lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Onu 960 bin TL ile Citroen C3, 970 bin TL ile Fiat Egea ve 995 bin TL ile Kia Picanto takip ediyor.

Otomobil 11Otomobil satın almak isteyenler için bu liste, fiyat karşılaştırmaları ve kampanyaların takibi açısından önemli bir rehber niteliği taşıyor.

Otomobil 12Piyasanın durgun olduğu bu dönemde, otomobil firmaları cazip kampanyalarla tüketicilerin dikkatini çekmeye çalışırken, güncel fiyatlar aracılığıyla avantajlı alım fırsatları sunmayı hedefliyor.

Engelli Vatandaşlara Ötv İndirimi Sıfır Otomobil Alımında Cazip Fırsatlar!Türkiye’de Satılan En Uygun Fiyatlı 4 Otomobil:

  • Hyundai i10: 900 bin TL
  • Citroen C3: 960 bin TL
  • Fiat Egea: 970 bin TL
  • Kia Picanto: 995 bin TL

Otomobil-1Vatandaşlar, bu listede yer alan araçları ve firmaların sunduğu kampanyaları yakından takip ederek, bütçelerine en uygun aracı seçme şansını yakalayabilirler.

2023 Otomobil Piyasasında Fiyatlar ve Trendler: İMAS Başkanı Değerlendirdi

Editör: Resul Özdil