Kurtuluş Mahallesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, bir düğünde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Osman Ö., silahla ateş ederek evli ve 2 çocuk babası olan 26 yaşındaki Samet Avcıtürk’ü vurdu. Ağır yaralanan Avcıtürk, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Narin Güran Cinayetinde Şok Edici Detaylar: Akrabalar Sistematik Delil Karartma Yaptı Narin Güran Cinayetinde Şok Edici Detaylar: Akrabalar Sistematik Delil Karartma Yaptı

Olayın ardından, kavga sırasında olay yerinde bulunan Ali Çağrı Ö. gözaltına alınırken, kaçan zanlı Osman Ö. ise sabah saatlerinde Düziçi Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen ve çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edilen Osman Ö. ve kardeşi Ali Çağrı Ö., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, hayatını kaybeden Samet Avcıtürk için ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Avcıtürk, sevenlerinin gözyaşları eşliğinde Düziçi Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olay, ilçede büyük üzüntü yaratırken, yetkililer kavgaya ilişkin soruşturmayı derinlemesine sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi