Bu bloklarda yer alan 192 daireye depremzedeler iki ay içerisinde yerleşmeye başlayacak.

1220 Konutluk Projede İlerleme Kaydedildi

Osmaniye’nin Düziçi ilçesi Gökçayır köyünde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan 1220 konutluk projenin inşaatı hızla devam ediyor. 65 bloktan oluşan projede, 12 blokta yer alan 192 dairenin inşaat çalışmaları tamamlandı. Bu konutların kaba ve ince inşaatı, altyapısı ve çevre düzenlemesi bitirilmiş durumda.

Kalan Bloklarda Çalışmalar Sürüyor

Projede yer alan diğer 53 blokta ise kaba inşaat tamamlanmış olup, ince işçilik çalışmaları devam ediyor. Bu konutların da kısa sürede tamamlanarak depremzedelere teslim edilmesi planlanıyor.

Toki Düziçi Konutları

Belediye Başkanı'ndan Açıklama

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, depremzedeler için yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirtti. İba, "Şu an 12 blokta yer alan 192 konutumuz teslime hazır hale geldi. İki ay içerisinde depremzede vatandaşlarımızın taşınmaya başlamasını bekliyoruz. Ayrıca, okul yapımı ihalesi tamamlandı, sağlık ocağı ihalesi de yapılacak. Burada yeni bir mahalle oluşacak." dedi.

192 Konut Bitti Düziçi

Sağlam Zemin ve Modern Yaşam Alanları

Başkan İba, konutların sağlam bir zemin üzerine inşa edildiğini ve tamamının 3+1 dairelerden oluştuğunu belirtti. İba, “Bölgede konutlar ve çevre düzenlemesiyle güzel bir yaşam alanı oluşturuldu. Depremzedeler burada huzur içinde oturacak.” ifadelerini kullandı.

Marmara ve Akdeniz Alarm Veriyor: Deniz Kaşifi’nden Kritik Bulgular Marmara ve Akdeniz Alarm Veriyor: Deniz Kaşifi’nden Kritik Bulgular

Düziçi Toki Konutları Bitti

Osmaniye Düziçi'nde tamamlanan konutlara depremzedelerin yerleşmesi, bölgedeki yaşam kalitesini artıracak ve yeni bir mahalle oluşmasına katkı sağlayacak.

Düziçi TokiToki Düziçi IçiToki DüziçiTokiler Osmaniye DüziçiToki Içi

Editör: Ersin ŞİMŞEK