Çamiçi Mahallesi’ne Kesintisiz İçme Suyu Müjdesi

Düziçi Belediye Başkanı Mustafa İba, Çamiçi Mahallesi’nin uzun yıllardır devam eden içme suyu sıkıntısını çözüme kavuşturmak için önemli bir adım attıklarını duyurdu. Yapılacak ana isale hattı ile mahallede yaşanan su sorununun tamamen ortadan kalkacağı belirtildi.

Başkan Mustafa İba: "Ana isale hattını tamamladığımızda, mahallemizin içme suyu problemi kalıcı olarak çözülecek ve vatandaşlarımız bu konuda rahat bir nefes alacaktır."

İsale Hattı Çalışmaları Başladı

İçme suyu altyapısının güçlendirilmesi için başlatılan proje kapsamında, mahalleye uzun vadeli ve sağlıklı su temini sağlanacak. Çalışmaların hızla devam ettiği ve en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiği bildirildi.

Vatandaşlardan Teşekkür

Mahalle sakinleri, belediyenin çözüm odaklı yaklaşımını memnuniyetle karşıladı. Uzun yıllardır yaşanan su sıkıntısının giderilmesi, mahalle halkı tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Belediyeden Altyapı Çalışmalarına Devam

Düziçi Belediyesi, ilçenin farklı mahallelerinde de altyapı eksiklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Su, yol ve çevre düzenlemeleri gibi konularda yatırımların devam edeceği ifade edildi.

Muhabir: Enes şimşek