Ahmet Düldül, mesajında Türk milletinin 30 Ağustos 1922'de elde ettiği zaferin, bağımsızlık ve hürriyetin sembolü olduğunu vurguladı.

Ahmet Düldül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"30 Ağustos Zaferi, milletimizin varlık ve bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olup, vatan topraklarımızın sonsuza dek Türk yurdu olarak kalacağının ilanıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, milletimizin sarsılmaz inancı, cesareti ve azmi ile elde edilmiştir.

Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı'mız kutlu olsun."

Ahmet Düldül, ayrıca vatanın her karış toprağının büyük fedakarlıklarla savunulduğunu belirterek, "Bizlere düşen görev, bu kutsal mirası korumak, ülkemizi daha güçlü ve müreffeh yarınlara taşımak için var gücümüzle çalışmaktır" dedi.

SGK Düziçi’nde Emekliler İçin Özel Program Düzenledi SGK Düziçi’nde Emekliler İçin Özel Program Düzenledi

Düziçi Sürücü Kursu olarak, Türk milletinin bu anlamlı bayramını kutlayan Ahmet Düldül, milli birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Türkiye’nin aydınlık geleceğine olan inancını dile getirdi.

Editör: Resul Özdil