Adana'da dere yatağına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı Adana'da dere yatağına düşen otomobildeki 2 kişi yaralandı

Düziçi İlçesi'nin eğitim hayatına anlamlı bir katkıda bulunan Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü, Yeşilyurt (Zindağan) İlkokulu öğrencilerine yönelik örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Müdürlüğün düzenlediği bu etkinlikte, okulun bütün öğrencilerine kış aylarında sıcak tutacak yüksek kaliteli kışlık montlar hediye edildi. Bu anlamlı hediye, öğrencilerin yüzlerini sevince boğarken, eğitime verilen önemi de gözler önüne serdi.

Ancak bu jest sadece öğrencilere yönelik değildi. Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü, eğitimin temel taşları olan öğretmenlere de unutulmaz bir sürpriz yaptı. Değerli, kıymetli ve fedakar öğretmenler, küçük ama anlam dolu hediyelerle onurlandırıldı.

Bu sosyal proje, hem eğitime verilen desteği hem de toplumda dayanışmanın ve birlikte hareket etmenin önemini vurguluyor. Düziçi Orman İşletme Müdürlüğü'nün bu anlamlı adımı, diğer kurum ve kuruluşlara da ilham kaynağı olacak nitelikte. Eğitim alanında yapılan bu tür sosyal sorumluluk projeleri, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasına katkı sağlarken, toplumsal dayanışmayı ve birlikteliği de pekiştirmekte büyük rol oynuyor. Ersin Şimşek