Bayramlaşma töreninde Başkan İba, çalışanlarla tek tek kucaklaşarak onların bayramını kutladı.

Osmaniye'de Okul Saatleri Değişti mi? Osmaniye'de Okul Saatleri Değişti mi?

Başkan İba'dan Teşekkür Mesajı

Başkan Mustafa İba, bayramlaşma sırasında yaptığı konuşmada, "Kıymetli hemşehrilerim; Mübarek Kurban Bayramının ikinci gününde çalışma arkadaşlarımızla bayramlaştık, kucaklaştık. Bugüne kadar gösterdikleri üstün performans ve gayret için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aileleri ile güzel, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini diliyorum. Biz, güçlü bir aileyiz," ifadelerini kullandı.

Düziçi Belediyesi'nde Bayramlaşma Coşkusu (5)Bayram İçin Tedbirler Alındı

Düziçi Belediyesi, hemşehrilerinin huzur içinde bir bayram geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldı. Başkan İba, personelin ve zabıta ekiplerinin bayram boyunca sahada olacaklarını ve olası durumlarda vatandaşlara yardımcı olacaklarını belirtti.

Düziçi Belediyesi'nde Bayramlaşma Coşkusu (4)İslam Aleminin Bayramını Kutladı

Başkan İba, konuşmasını, "Tekraren İslam Aleminin Mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum," diyerek sonlandırdı.

Düziçi Belediyesi'nde Bayramlaşma Coşkusu (3)Personel ve Zabıta Ekipleri Görevde

Düziçi Belediyesi, bayram süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına personel ve zabıta ekiplerini görevlendirdi. Ekipler, vatandaşların huzur ve güven içinde bayramlarını geçirmeleri için 24 saat görev yapacak.

Düziçi Belediyesi'nde Bayramlaşma Coşkusu (2)Huzurlu Bir Bayram Dileği

Düziçi Belediyesi, bu bayramda da hemşehrilerinin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. Belediye personeli ve zabıta ekipleri, bayram süresince olası tüm sorunlara anında müdahale ederek vatandaşlara yardımcı olacak.

Düziçi Belediyesi'nde Bayramlaşma Coşkusu (1)Düziçi Belediyesi, Başkan Mustafa İba'nın liderliğinde, birlik ve beraberlik içinde, başarılı bir bayram süreci geçirmeyi hedefliyor.

Editör: Resul Özdil