Miss Turkey Birincisi İdil Bilgen'e "Fiziksel Yetersizlik" Eleştirisi Miss Turkey Birincisi İdil Bilgen'e "Fiziksel Yetersizlik" Eleştirisi

Alaçatı’daki bir plaja giden Çakmak, dubalardan yapılmış iskele üzerinden suya atlarken bikinisinin açılması sonucu zor anlar yaşadı.

Duygu Çakmak, Çeşme Tatilinde Bikinisiyle Talihsizlik Yaşadı (1)Sosyal medya fenomeni ve "Çarkıfelek" programının sunucularından Duygu Çakmak, tatilin son gününde Alaçatı’daki plajda suya atlarken bikinisinin sağ tarafı gevşedi ve göğsü bir anda açıldı. Çakmak, suyun içinden çıkıp plaja kadar yürüdü ve bikinisinin açıldığını ancak plaja döndüğünde fark edebildi. Kısa süreli bir şaşkınlık yaşayan ünlü model, hızlıca bikinisini düzelterek üzerini kapattı.

Duygu Çakmak, Çeşme Tatilinde Bikinisiyle Talihsizlik Yaşadı (3)Duygu Çakmak, geçtiğimiz yıl düzenlenen Miss Europe Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil ederek üçüncülük elde etmişti. Modellik kariyerine dört yıl önce başlayan Çakmak, uluslararası platformlarda birçok başarılı projeye imza atmıştır. Şu sıralar Çin'de gerçekleştirilecek bir modellik çalışması için hazırlık yapıyor.

Duygu Çakmak, Çeşme Tatilinde Bikinisiyle Talihsizlik Yaşadı (2)İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu olan ve Sakarya Üniversitesi'nde İletişim Bilimleri yüksek lisansı yapmış olan Duygu Çakmak, İngilizce ve Almanca dillerini de bilmektedir. Güzelliği ve profesyonel başarılarıyla magazin gündeminde sıkça yer alan Çakmak, tatilinde yaşadığı bu talihsizlikle kısa süreli bir dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi