Karate Kid'in Yıldızı Chad McQueen 63 Yaşında Hayatını Kaybetti Karate Kid'in Yıldızı Chad McQueen 63 Yaşında Hayatını Kaybetti

Mahkemede ifade veren Nihal Candan, yaşadığı maddi zorlukları ve mal varlığını ağlayarak açıkladı.

Nihal Candan, dolandırıcılık ve suç örgütü üyeliği suçlamalarıyla karşı karşıya olduğu davanın son duruşmasında, avukatlık mesleğini yapamadığını ve maddi olarak ciddi sıkıntılar yaşadığını belirtti. Candan, ifadesinde duygusal anlar yaşadı ve mal varlığını detaylı bir şekilde mahkemeye sundu.

Candan’ın avukatlık yapamaması nedeniyle maddi zorluklar yaşadığını ve bu durumun kendisini zor durumda bıraktığını vurguladığı ifadesi, salondaki herkesi etkiledi. Mahkeme salonunda gözyaşlarına hakim olamayan Candan, “Maddi olarak çok zor durumdayım. İşsiz kaldım ve mevcut mal varlığımın ne kadar yetersiz olduğunu açıkça ifade etmek zorundayım” dedi.

Nihal Candan’ın mal varlığına ilişkin açıkladığı bilgiler, mahkemede dikkate alındı. Candan, sahip olduğu taşınmazlar, banka hesapları ve diğer varlıkları hakkında detaylı bilgi verdi. Bu bilgilerin, davanın seyrine etkisi olup olmayacağı ise merak konusu.

Alisya Bahar Candan ve Nihal Candan’ın yargılandığı davada, suç örgütüne üye olma ve dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgili olarak yürütülen soruşturmalar ve yargı süreci devam ediyor. Candan’ın ifadesi, davanın ilerleyişi açısından önemli bir dönemeç olabilir.

Yargı sürecinin ilerleyen aşamalarında, Candan’ın açıklamalarının nasıl değerlendirileceği ve davanın nasıl sonuçlanacağı ise kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

Editör: Resul Özdil