Diyarbakır’da günlerdir kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, bir dere yatağında çuval içinde bulunmuştu. Olayla ilgili olarak Narin'in amcası Salim Güran'ın tutuklanmasının ardından, anne ve baba dahil çok sayıda kişi de gözaltına alınmıştı.

Kan Donduran İtiraf

Soruşturmanın kilit isimlerinden biri olan itirafçı N.B.'nin ifadeleri ise kan dondurdu. N.B., amca Salim Güran’ın kendisine çuvalla cesedi getirdiğini ve bunu ortadan kaldırması karşılığında 200 bin TL teklif ettiğini söyledi.

Galatasaray'ın Yeni Sponsoruna Sosyal Medyada Tepki Yağıyor Galatasaray'ın Yeni Sponsoruna Sosyal Medyada Tepki Yağıyor

Amca Salim Güran İddiaları Yalanladı

Tutuklu bulunan amca Salim Güran, Narin ile ilgili kendisine yöneltilen suçlamaları reddetti ve iddiaları yalanladı. Soruşturma, tüm detaylarıyla devam ederken gözler diğer şüphelilerin ifadelerine çevrildi.

Nevzat Bahtiyar Tutuklandı

Olayın diğer zanlısı Nevzat Bahtiyar (48), jandarmadaki sorgusunda Narin Güran'ın cesedini dere yatağına gizlediğini itiraf etti. Bahtiyar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği Diyarbakır 1. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'Çocuğu iştirak halinde kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır’daki trajik olayın ardından soruşturma genişletilirken, kamuoyu gelişmeleri yakından takip ediyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız