Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

Alparslan Türkeş’in kabrini ziyareti sonrası konuşan Bahçeli, ittifakın kararlılıkla yoluna devam edeceğini belirtti.

Siyasi Çatışmalara Karşı Uyarı

Bahçeli, Türk siyasetinde kargaşa ve kavga yaratmak isteyenlere sert uyarılarda bulundu. "Türk siyasetinde kargaşa ve kavga yaratmak isteyenler her gün yalan ve fitne üzerinden görüş beyan ediyorlar. Türkiye devleti ayaktadır. Bütün seçimler geçmiştir. Şimdi 2028'e kadar süre içerisinde Cumhur İttifakı'nın önünde 4 yıl vardır," dedi.

Reform ve Demokrasi Vurgusu

MHP lideri, yapısal reformların olacağı ve demokratik yapının gelişeceği bir ortam yaratılması gerektiğini vurguladı. "Yapısal reformların olacağı, demokratik yapının gelişeceği bir ortam varken; milleti karamsarlığa iten bir yapı var. Sayın Cumhurbaşkanının kararlı tutumu, Cumhur İttifakı'nın uyumlu çalışmalarıyla gelecek için Türkiye'nin önemli meselelerinin çözümü için ümitliyiz," diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nın Dayanıklılığı

Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın dayanıklılığına dikkat çekerek, ittifakın Türkiye'nin geleceği için kritik önemdeki meselelerin çözümünde kararlı bir tutum sergileyeceğini belirtti. "Cumhur İttifakı yoluna devam edecektir, bizde çatlama olmaz. MHP sayın cumhurbaşkanımızın yanındadır. Oraya köstek değil tamamen yardımcı olmak lazım. Temennimiz barıştır, kaynaşmadır, dayanışmadır," ifadelerini kullandı.

Editör: Mehmet Çardak