Uzun süren konuşmasının ardından hafif bir rahatsızlık geçiren Bahçeli, Meclis kulisinde dinlenmeye geçti.


Sert Mesajlar Verdi

Bahçeli, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu grup toplantısında önemli konulara değindi. Özellikle Cumhur İttifakı'nın önemine vurgu yaptı:

"Cumhur İttifakı Türk milletinin ruh köküdür ve kararlılıkla yoluna devam edecektir. Cumhur İttifakı dağılırsa dışarıdan güdümlü iş birlikçiler bayram edeceklerdir. Onların bayramı, Türk milletinin ve Türkiye'nin matemidir."


Tbmm Mhp

Basın Mensupları Uzaklaştırıldı

Bahçeli’nin konuşmasının ardından kendisini kötü hissetmesi üzerine, partililer basın mensuplarını alandan uzaklaştırdı ve görüntü alınmasını engelledi.


Gündeme Dair Açıklamalar

Milli Takımın Desteklenmesi:

"Milli takımımız ilk müsabakasında Gürcistan’ı yenmiş, ikincisinde de Portekiz’e yenilmiştir. Yarın akşam da kader müsabakası olan, Çekya karşısında evlatlarımız ter dökeceklerdir. Yenseler de yenilseler de, hepsinin gözlerinden hasretle öpüyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bildiriyorum."

Ekonomik Değerlendirme:

"Önemli gündem konularından birisi de vergi gelirlerinde yapılacak yeni düzenlemedir. Vergi adaletinin sağlanması konusunda başlatılan kapsamlı çalışmayı son derece olumlu buluyor ve destekliyoruz."

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Burdur'da halk buluşmasında konuştu: CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Burdur'da halk buluşmasında konuştu:

Yangınlara Dair:

"20 Haziran günü Diyarbakır Çınar ile Mardin arasında çıkan yangınlarında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum."

Devlet Bahceli Biz Mecliste Terorist Istemiyoruz Ostd


Hafif Rahatsızlık Geçirdi

Bahçeli, uzun süren konuşmasının ardından toplantı salonundan çıkarken kendisini kötü hissetti. Hafif bir rahatsızlık geçiren MHP Lideri, Meclis kulisinde dinlenmek için bir odaya geçti.

Editör: Ersin ŞİMŞEK