Filenin Sultanları Sefo konserinde Filenin Sultanları Sefo konserinde

Ünlü oyuncu Damla Sönmez, aşkın tanımını yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Damla Sönmez (5)

Sönmez, MAG dergisinin haziran sayısına konuk olduğu röportajda, "Aşk, hayatın yakıtı. Her anlamda, her alanda. İnsanı harekete geçiren büyük bir güç" ifadelerini kullandı.

Damla Sönmez (2)-1Başarılı oyuncu, ikili ilişkilerde dostluğun, aşkı sevgiye dönüştürebilmenin ve ilişkiyi her gün canlı tutmak için çaba göstermenin önemini vurguladı. Sönmez, "Aşk her şeyin yanında kocaman bir hediye" dedi.

Damla Sönmez (4)

Yer aldığı projelerle adından sıkça söz ettiren ve yakında 'Tezgah' filmiyle izleyenleri güldürmeye hazırlanan Damla Sönmez, aşkın yanı sıra stresle başa çıkma yöntemlerini de paylaştı.

Damla Sönmez (3)

Üç Yıldır Meditasyon Yapıyor

Sönmez, yoğun ve stresli bir günün ardından eve geldiğinde mutlaka mumlarını yaktığını, vanilya ve sandal tütsüsü kullandığını belirtti. "Meslekte çok sosyal angajmana maruz kalıyorsunuz, bu yüzden eve gelince tek yapmak istediğim durmak oluyor. Üç senedir düzenli meditasyon yapıyorum" diyen oyuncu, stresli günlerde telefondan, televizyondan ve ekranlardan uzak durmaya çalıştığını ifade etti.

Damla Sönmez (1)-1Psikoloji yayınları okumayı sevdiğini belirten Sönmez, kitap okumak, uzun bir banyo yapmak ve sakin bir akşamüstü yürüyüşünün kendisine çok iyi geldiğini söyledi.

Damla Sönmez (2)

Damla Sönmez'in bu samimi ve içten açıklamaları, hayranları ve okuyucular tarafından büyük ilgi gördü. Oyuncunun yeni filmi 'Tezgah' ise merakla bekleniyor.

Damla Sönmez (1)Damla Sönmez, Türk oyuncu ve tiyatro sanatçısıdır. 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Tiyatro eğitimi aldıktan sonra çeşitli tiyatro oyunlarında ve dizi filmlerde rol almıştır.

Sönmez, tiyatro kariyerine İstanbul Şehir Tiyatroları'nda başlamıştır. Ardından çeşitli tiyatro topluluklarında görev almış ve birçok oyunda rol almıştır. Oyunculuğuyla dikkat çeken Sönmez, sinema ve dizi sektöründe de kendine sağlam bir yer edinmiştir. "Kaybedenler Kulübü", "Poyraz Karayel", "Sen Aydınlatırsın Geceyi" gibi yapımlarda önemli roller üstlenmiştir.

Sönmez, başarılı performansı ile birçok ödüle layık görülmüş ve Türkiye'nin önde gelen genç oyuncularından biri olarak kabul edilmiştir. Hem tiyatro sahnesindeki başarısıyla hem de televizyon ve sinema projelerindeki performansıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Editör: Resul Özdil