Derya Yanık Cenevre'de İslamofobi ve Filistin İçin Harekete Geçti Derya Yanık Cenevre'de İslamofobi ve Filistin İçin Harekete Geçti

Yapılan güncellemelerle birlikte üst düzey yönetimdeki değişiklikler şu şekilde:

  1. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Nevzat Şimşek Atandı: Üniversitenin rektörlük koltuğuna getirilen Prof. Dr. Nevzat Şimşek, görevine başlayarak üniversitenin akademik ve idari süreçlerini yönetecek.

  2. Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof. Dr. Fatma Kanca Getirildi: Fenerbahçe Üniversitesi'nin başına geçecek olan Prof. Dr. Fatma Kanca, üniversitenin vizyon ve stratejilerine liderlik edecek.

  3. Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sencer Kiremitçi Görevden Alındı: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nde görev yapan Mustafa Sencer Kiremitçi'nin görevine son verildi.

Bu kararlar, eğitim ve sosyal hizmet alanlarında daha etkin yönetim sağlamak ve kurumların daha etkin çalışmasını temin etmek amacıyla alındı. Atanan yeni isimlerin, kurumların stratejik hedefleri doğrultusunda nasıl adımlar atacakları ise yakından takip edilecek.