8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedeni Belli Oldu: Boğularak Hayatını Kaybetti 8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedeni Belli Oldu: Boğularak Hayatını Kaybetti

Dini sohbetleriyle tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, nam-ı diğer Cübbeli Ahmet Hoca, dün akşam saatlerinde İstanbul İkitelli'de bir saldırıya maruz kaldı. Olay, Ünlü'nün bir dernek bünyesinde yaptığı sohbet sonrası meydana geldi.

Dua İsteyen Kalabalık Arasında Saldırıya Uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca, sohbeti sonlandırıp çıkış yaparken, dua isteyen cemaatin arasına karışan bir saldırganın darp girişimiyle karşılaştı. Saldırganın, Ünlü'ye müstehcen sözler söyleyip boğazını sıkmaya çalıştığı öğrenildi. Olay sırasında çevrede bulunan koruma ekibi, hızlı bir şekilde müdahalede bulunarak Ünlü’yü kurtardı.

Şahıs Polis Ekiplerince Yakalandı

Saldırı girişimi sırasında hazır bulunan polis ekipleri, olay yerine hızla müdahale ederek saldırganı yakaladı. Saldırganın gözaltına alındığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi. Cübbeli Ahmet’in sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili detaylı bir açıklamanın yapılacağı öğrenildi.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın X hesabından yapılan açıklamada da olay doğrulandı ve “Hocamız, cemaatin duasını kabul ettiği sırada bir şahıs tarafından müstehcen sövme ve darp teşebbüsü ile saldırıya uğramıştır” denildi.

Soruşturma devam ederken, saldırının neden ve nasıl gerçekleştiği yönünde daha fazla bilgi bekleniyor.

Editör: Mustafa Düzenli