Çobanoğlu Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve önceki dönem CHP Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Hasan Çoban, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Çoban yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Türkiye'yi gezme hayaliyle yola çıkan "Örümcek Adam" Burdur'a geldi Türkiye'yi gezme hayaliyle yola çıkan "Örümcek Adam" Burdur'a geldi


"Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, milletçe kenetlenmemizi sağlayan bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın huzurunu ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği; dargınlıkların unutulduğu, paylaşmanın arttığı, toplumda barış ve huzur ortamının yaygınlaştığı, birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı çok özel günlerdir. 


Bu özel günde Kurban Bayramı’nın sevincini arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla; engelli, yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla; huzur evindeki gözü pencerede, kulağı kapıda olan yaşlılarımızla; baş tacımız olan anne ve babalarımızla birlikte paylaşmak bayramı diğer günlerden farklı kılan ve bayramı bayram tadında yaşamamızı sağlayan güzelliklerdir.

Whatsapp Image 2024 06 13 At 15.26.42

Bu duygu, düşünce ve temennilerle; tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar; mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, tüm İslâm âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize de sağlıklı, uzun bir ömür diliyor, selâm ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK