TBMM Genel Kurulu'nda konuşan CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal,* Meclis'te dağıtılan ıslak mendil paketlerinin üzerinde Türk Bayrağı bulunmasının, çöpe atılarak Türk Bayrağı'na hakaret olduğunu belirtti. Tanal, ıslak mendil paketlerinin Türk Bayrağı olmadan hazırlanması gerektiğini ifade etti.

Videolu Çağrı ve Eleştiri
Milletvekili Tanal, konuşmasının videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak, "Meclis yönetimini, Türk Bayrağı’na karşı saygılı olmaya davet ediyoruz!" ifadeleriyle Meclis Başkanı'na çağrıda bulundu. Tanal, çekilen videoda Türk Bayrağı'nın çöpe atılmasının yanlış bir uygulama olduğunu vurguladı.

Hediye Güran Tutuklandı: Narin Güran Kaybolduktan Sonra Telefonunu Değiştirmiş Hediye Güran Tutuklandı: Narin Güran Kaybolduktan Sonra Telefonunu Değiştirmiş

Türk Bayrağı İçeren Islak Mendillerin Kaldırılması İsteniyor
CHP Şanlıurfa Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ıslak mendillerde Türk Bayrağı uygulamasından vazgeçmesini ve bu tür paketlerin Türk Bayrağı içermemesi gerektiğini dile getirdi. Tanal, Meclis Başkanı'na seslenerek bu konuda duyarlılık gösterilmesini talep etti.

Toplumsal Duyarlılık ve Saygı Çağrısı
Mahmut Tanal'ın çıkışı, toplumsal duyarlılık ve Türk Bayrağı'na saygı konularında bir çağrı olarak değerlendirilirken, Meclis yönetiminden konuya ilişkin bir açıklama bekleniyor.