Derya Yanık Cenevre'de BM Yetkilisi ile Bir Araya Geldi Derya Yanık Cenevre'de BM Yetkilisi ile Bir Araya Geldi

CHP Kadirli İlçe Başkanı Enver Eker tarafından yapılan açıklamada, bu seçimin sadece bir kişinin değil, Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarısı olduğunu vurguladı.

Eker, seçim sürecinin CHP’nin birlik ve beraberliğini, ortak hedeflere ulaşma konusundaki kararlılığını gösterdiğini belirtti. "Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hep birlikte, Atatürk’ün izinde, güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz," dedi.

Mutlu Yavuzer’in Osmaniye İl Başkanlığı’na seçilmesinin ardından CHP'nin güçlü bir şekilde ilerlemeye devam edeceği ifade edilirken, seçim sürecindeki dayanışma ve ortak hedeflere odaklanmanın önemine dikkat çekildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Osmaniye’deki yeni dönemi, partinin vizyonunu ve kararlılığını güçlendirecek adımlarla devam edecek. Bu kapsamda, tüm teşkilatın birlik içinde hareket etmesi ve ortak hedeflere ulaşmak için çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Başarılar dileyen CHP Kadirli İlçe Başkanlığı, partinin Türkiye genelindeki güçlenmesine katkıda bulunacak yeni dönemin hayırlı olmasını temenni etti.

Muhabir: Resul Özdil