CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılarak destek verdi.

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'dan İlk Toplantı (1)Asu Kaya, toplantının ardından yaptığı açıklamada, kurultay sonrası gerçekleşen ilk buluşmada Genel Başkan Özel’in yanlarında olmasının kendilerine büyük güç verdiğini belirterek, “Kurultayımız sonrası ilk kez Merkez Yönetim Kurulu üyelerimizle ve il kadın kolları başkanlarımızla Genel Merkezimizde bir araya geldik. İlk buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan ve her daim yanımızda olan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e çok teşekkür ederiz. Kadın kollarımız bundan sonra geleceğe daha güçlü adımlarla yürüyecek,” dedi.

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'dan İlk Toplantı (2)Toplantıda, kadın kollarının önümüzdeki döneme ilişkin stratejileri ve hedefleri ele alınırken, Türkiye genelindeki kadın örgütlenmesinin güçlendirilmesi ve kadın haklarının korunması için atılacak adımlar da değerlendirildi.

Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'dan İlk Toplantı (3)Kaya, kadın kollarının gelecekte daha etkin ve kararlı bir şekilde çalışacağını vurgulayarak, “Kadın kollarımız, Cumhuriyet değerlerine sahip çıkma ve kadın-erkek eşitliği konusunda kararlı duruşunu sürdürecek. Bu doğrultuda, tüm Türkiye’deki kadınlarımızla birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'dan İlk Toplantı (5)CHP Kadın Kolları, bu toplantının ardından sahada daha etkin bir rol üstlenmeye hazırlanırken, önümüzdeki dönemde kadın hakları ve toplumsal eşitlik konularında daha güçlü çalışmalar yapılacağı mesajı verildi.

Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'dan İlk Toplantı (7)Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Asu Kaya'dan İlk Toplantı (9)

Editör: Resul Özdil