Ekipler, Özbek, Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz mahallelerinde çocuk oyun grubu ve bekçi kulübesi zemini inşaat çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Ceylanpınar Belediyesi, ilçe sakinlerinin daha sağlıklı ve keyifli zaman geçirebilmeleri için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan park yapım çalışmalarını sürdürüyor. Özbek, Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz mahallelerinde gerçekleştirilen bu çalışmalar kapsamında, çocuk oyun grubu ve bekçi kulübesi zemini inşaatları hızla ilerliyor.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçe merkezindeki parkların yeniden düzenlenmesi ve geliştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara vurgu yapıldı. Ekiplerin özellikle çocukların güvenli ve eğlenceli bir ortamda zaman geçirebilmeleri için özverili bir şekilde çalıştığı belirtildi.

Gazze'deki Soykırımı Belgeleyen GaZZete Yayında! Gazze'deki Soykırımı Belgeleyen GaZZete Yayında!

Yapılan bu park düzenlemelerinin ilçe sakinleri tarafından olumlu bir şekilde karşılandığı ve yeni parkların ilçeye değer kattığı ifade ediliyor. Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelindeki yaşam kalitesini artırmak adına park ve yeşil alan projelerine devam edeceğini belirtiyor.