KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte 2024 Sınav Takvimi KPSS DHBT Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? İşte 2024 Sınav Takvimi

Bursa'nın Nilüfer ilçesi, dün gece yaşanan korkunç bir trafik kazasına sahne oldu. Gümüştepe Mahallesi'ndeki Lefkoşa Caddesi üzerinde seyir halindeki bir otomobil, kontrolden çıkarak köprüden dere yatağına düştü. Kazada, araç içerisinde bulunan 4 kişi yaralandı.

Bursa'da yaşanan bu trajik kazanın ayrıntıları dikkat çekiyor. Edinilen bilgiye göre, Aydın Kayır yönetimindeki 16 N 0219 plakalı otomobil, köprünün koruma bariyerlerine çarptıktan sonra yaklaşık 7 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kazanın şokunu yaşayan sürücü ve beraberindeki Muharrem Nari ile Hatice Yöne, kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Ancak Damla Ceylan adındaki bir diğer yolcu, araç içinde sıkıştı.

Olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis, AFAD, itfaiye ve polis ekipleri, sıkışan yaralıyı kurtarmak için seferber oldu. Kazada yaralanan 4 kişi, acil müdahale sonrası çevredeki hastanelere kaldırıldı.