Genel

Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yeni Yönetimi Görevine Başladı

Burdur Gazeteciler Cemiyeti (BGC), yeni yönetim kurulunu belirledi ve 24 Temmuz 2024 Çarşamba günü düzenlenen olağan genel kurulda seçilen yeni yönetim, ilk toplantısını 6 Ağustos 2024 Salı günü gerçekleştirdi.

Abone Ol

Toplantı, 9 üyenin katılımıyla Cemiyet ofisinde yapıldı. Toplantıya katılan üyeler arasında Kürşat Tuncel, Serkan Şimşek, Abdurrahman Kızılkaya, Mesut Madan, Onur Özkan, Meral Öztürk, Hüseyin Dilek, Osman Nanecioğlu ve Murat Korkmaz yer aldı.

Yeni Yönetim Kurulu Görev Dağılımı

Toplantıda, tüzük gereği yapılan seçimlerde, Kürşat Tuncel oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Başkan yardımcılıklarına Serkan Şimşek ve Abdurrahman Kızılkaya getirilirken, Mesut Madan sayman, Meral Öztürk ise sekreter olarak görevine devam edecek. Ayrıca, Osman Nanecioğlu batı ilçelerindeki üyelerden sorumlu, Hüseyin Dilek görsel medya, Murat Korkmaz kurumlar arası diyalog, Onur Özkan da teknolojik gelişmeler ve kurumsal internet sitesinden sorumlu olarak görev aldı.

Tuncel'den Yeni Dönem Mesajı

BGC Başkanı Kürşat Tuncel, yeni dönemin Burdur basınının gelişimi ve büyümesi açısından önemli bir fırsat olduğunu belirtti. Tuncel, "Üyelerimizin daha aktif bir cemiyet, daha fazla etkinlik taleplerini dikkate alıyoruz. Şimdi bu beklentileri yönetim kurulu ve Burdur'un bileşenleriyle birlikte yerine getirme zamanı. Ekip ruhuyla çalışacağız," ifadelerini kullandı.