Baş, AK Parti iktidarının İsrail ile ilişkilerinin, hükümetin ve bakanlıkların yönlendirmesiyle devam ettiğini savundu.

Hüseyin Baş01

"İsrail ile Ticaret Avrupa Üzerinden Devam Ediyor"

Hüseyin Baş, kişisel YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda, “İsrail ile ticareti kes dedik. Şimdi ne yapıyorlar? Avrupa’ya Türk ürünlerini yolluyorlar ve Avrupa’dan İsrail’e gönderiyorlar. Bunu hükümetin yönlendirmesiyle yapıyorlar, bakanlıkların yönlendirmesiyle yapıyorlar. İsrail’e ticaret bitti mi zannediyorsun?” şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

Btp Lideri Hüseyin Baş İktidarın Enflasyon Politikasına Tepki

"Kürecik Radar Üssü'nü Kapat"

Baş, İsrail’in Ortadoğu’da Büyük İsrail Devleti kurma hedefini vurgulayarak, Türkiye’nin Azerbaycan’dan İsrail’e giden petrolü durdurmasını ve Kürecik Radar Üssü’nü kapatmasını talep etti. Baş, “Kürecik Radar Üssü ile birlikte İsrail’in bütün güvenliğini sen sağlıyorsun. Kapat Kürecik Radar Üssü’nü, ‘vermiyorum bilgiyi’ de. Bunu yapabiliyor musun? Yapamıyorsun ama ondan sonra ahkam kesiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hüseyin Baş

"One Minute, Three Seçim Kazandırdı Ama Ne Oldu?"

Baş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail ile ilişkilerdeki tutumunu da eleştirdi. “One Minute dedi ve o One Minute ile 3 seçim kazandı. Ne oldu One Minute?” diyerek Erdoğan’ın İsrail politikalarını sorguladı. Ayrıca, İsrail’in Erdoğan’ın kalmasını istediğini belirterek, “İsrail, Erdoğan gitsin istemiyor, kalsın istiyor çünkü İsrail en rahat dönemini son 20 yıldır yaşıyor” dedi.

"Büyük Ortadoğu Projesi ve Sevr Planı"

Hüseyin Baş, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) petrol yatakları etrafında döndüğünü ve bu projenin Türkiye’nin de içinde olduğu büyük bir plan olduğunu öne sürdü. Sevr Planı’nı hatırlatarak, “Sevr Planı işliyor ve bunun bir biz farkında değiliz. Sevr’i Atatürk’ün yırtıp atması, arkasından milli mücadeleyi vermesi, Lozan’da Misak-ı Milli sınırlarını çizmesi Sevr’in bütün taraflarını harekete geçirmiş durumda” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (Btp) Genel Başkanı Hüseyin Baş

"Türkiye'nin Rolü ve Gelecekteki Tehlikeler"

Baş, Türkiye’nin AK Parti hükümeti döneminde bu planların işlemesine müsaade ettiğini belirterek, “Belki göremedikleri için yaptılar, inşallah göremedikleri içindir çünkü görüyorlarsa ihanet etmiş olurlar” şeklinde konuştu. Ayrıca, Türkiye’nin bu planların bir parçası olabileceğini ve büyük tehlikelerle karşı karşıya kalabileceğini vurguladı.

Hüseyin Baş’ın açıklamaları, Türkiye’nin dış politika ve uluslararası ilişkiler bağlamında tartışmaları yeniden alevlendirdi. Baş’ın İsrail ile ticaret, Kürecik Radar Üssü ve Büyük Ortadoğu Projesi hakkındaki yorumları, hükümetin mevcut politikalarının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dair çağrılar yapıyor.

Gelişmeleri takip etmek ve detaylar için www.sabirgazetesi.com'u takip etmeye devam edin.

Editör: Resul Özdil