İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay'da "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"nda konuştu: İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay'da "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"nda konuştu:

Başkan Çerçi, "Sözümüzü tutarız demiştik. Boyalı çarşı merkezimizde sıcak asfalt serimini tamamladık. Böceklimize hayırlı olsun," ifadelerini kullandı.

Böcekli Belediye Başkanı Çerçi, Asfalt Çalışmalarını Tamamladı (2)Çerçi, belde genelinde yol yenileme ve tamirat çalışmalarına hızla devam edeceklerini belirtti. Başkan, bu çalışmaların Böcekli'nin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Ayrıca, "Allah’ım bizleri mahcup eylemesin inşallah," diyerek, projelerin başarılı bir şekilde tamamlanmasını ve halkın memnuniyetini hedeflediklerini dile getirdi.

Böcekli Belediye Başkanı Çerçi, Asfalt Çalışmalarını Tamamladı (1)Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, "Her şey daha yaşanabilir bir Böcekli için" ve "Sevdamız Böcekli" etiketleri kullanıldı. Başkan Çerçi, belde halkına verdikleri sözleri yerine getirmeye devam edeceklerini ve Böcekli’nin her alanda gelişmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Muhabir: Ersin Şimşek