Osmaniye'nin küllerinden doğan bir gastronomi simgesi, Biber Kebap, depremin ardından yepyeni bir yerde hizmete devam ediyor. Esenevler Mahallesi'nde açılan mekan, coğrafi işaret belgesine sahip ilk ve tek Adana Kebap Coğrafi işaret tescilli belgesi olan restaurant olarak dikkat çekiyor.

Biber Kebap 1 (4)

OEDAŞ, Frig Ultra Maratonu'nda ikinci oldu OEDAŞ, Frig Ultra Maratonu'nda ikinci oldu

İşletmenin sahibi Özgür Başlamışlı, "Her zaman en iyi eti, en doğru yerden, en doğru zamanda almaya çalışıyoruz," diyerek kalitenin adresini işaret ediyor. Biber Kebap, yalnızca kaliteli et kullanımıyla değil, aynı zamanda doğru hijyen koşulları ve müşterilere gösterilen olağanüstü misafirperverlikle de öne çıkıyor.

Biber Kebap3 (3)

Başlamışlı, uzun yıllardır birlikte çalıştığı ekibiyle birlikte, bölgenin en iyi kebaplarını sunmaya devam ettiklerini belirtiyor. Yerel halkın yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelen misafirleri de ağırlayan restoran, yaz kış demeden hizmet veriyor. Restoran, aynı zamanda sıcak bir ev sahibi nezaketiyle misafirlerini karşılıyor ve onlara unutulmaz bir lezzet deneyimi sunuyor.

Biber Kebap3 (2)

Deprem sonrası Osmaniye'nin yüzü olan Biber Kebap, lezzetiyle misafirlerinin damağında kalıcı bir iz bırakıyor. Esenevler Mahallesi, 15521 Sokak'taki bu mekan, hem kalitesiyle hem de sıcak atmosferiyle ziyaretçilerine Adana kebap denince akla gelen ilk adres olma unvanını her gün bir kez daha kanıtlıyor. Biber Kebap, yeni yerinde daha da güçlenerek, Osmaniye'nin ve çevresinin göz bebeği olmaya devam ediyor. Yenilenen mekanında, Biber Kebap lezzet şölenine davetlisiniz.

Biber Kebap3 (1)

Biber Kebap (2)

Editör: Mustafa Düzenli