Siyah-beyazlı ekip, lig aşamasına kalabilmek için ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Maçın başlamasına saatler kala futbolseverler, Lugano-Beşiktaş mücadelesinin yayın bilgilerini merak ediyor.

Maç Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Lugano-Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi play-off maçı bu akşam saat 21:30’da başlayacak. Mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Danimarkalı hakem Morten Krogh yönetecek. Krogh’un yardımcılıklarını Dennis Rasmussen ve Steffen Bramsen yapacak.

İlk 11’ler Belli Oldu

Beşiktaş, sahaya güçlü bir kadro ile çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş, forvette Ciro Immobile’ye şans verirken, orta sahada Gedson Fernandes ve Al Musrati’ye görev verecek. İşte her iki takımın sahaya çıkacağı ilk 11’ler:

Lugano: Saipi, Zanotti, Papadopoulos, El Wafi, Valenzuela, Bislimi, Doumbia, Mahmoud, Steffen, Vladi, Aliseda

Futbol: Trendyol 1. Lig Futbol: Trendyol 1. Lig

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Emirhan, Masuaku, Al Musrati, Ndour, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Immobile

Beşiktaş ile Lugano’nun Üçüncü Resmi Karşılaşması

Beşiktaş ile Lugano, geçtiğimiz sezon UEFA Konferans Ligi’nde aynı grupta yer almıştı. İlk maçta Lugano, Beşiktaş'ı 3-2 yenmiş, ikinci maçta ise siyah-beyazlılar deplasmanda 2-0’lık skorla galip gelmişti.

Özellikle ilk maçta Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda 2-0 öne geçmesine rağmen, Valentin Rosier’in kırmızı kart görmesinin ardından 61. dakikadan itibaren zorluk yaşamış ve 81, 86 ve 90. dakikalarda yediği gollerle sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu kez Beşiktaş, rövanşı alarak tur için avantajlı bir skorla İstanbul’a dönmek istiyor.

Beşiktaş'ın Avrupa serüvenindeki bu kritik mücadele, hem Türkiye'deki hem de yurtdışındaki taraftarlar tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

Editör: Resul Özdil