Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'u konuk ettiği karşılaşmada 3-1 mağlup oldu. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan maçta siyah-beyazlılar, güçlü rakibi karşısında etkili olamadı ve Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçından da puansız ayrıldı.

İTÜ'nün elektrikli yarış aracı TEKNOFEST Adana'da hız tutkunlarıyla buluştu İTÜ'nün elektrikli yarış aracı TEKNOFEST Adana'da hız tutkunlarıyla buluştu

İlk Yarıda Frankfurt Etkiliydi

Karşılaşmanın başından itibaren kontrolü elinde tutan Eintracht Frankfurt, 19. dakikada Marmoush’un penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş, henüz bu golün şokunu atlatamadan, 22. dakikada Ebimbe'nin kaydettiği golle 2-0 geriye düştü. İlk yarının sonunda Rafa Silva ile gole çok yaklaşan Beşiktaş, Santos’un parmaklarının ucuyla dokunduğu topun direkten dönmesiyle gol sevinci yaşayamadı.

İkinci Yarıda Yine Frankfurt Üstünlüğü

İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Beşiktaş, farkı azaltmak için hamleler yapsa da Frankfurt savunmasını aşmakta zorlandı. 83. dakikada Knauff’un attığı golle fark 3’e çıktı ve temsilcimizin umutları iyice azaldı.

Uzatma dakikalarında Beşiktaş, Masuaku'nun sol kanattan yaptığı güzel vuruşla bir gol bulsa da mağlubiyeti engelleyemedi.

Önemli An: Beşiktaş'ta 27. dakikada kazanılan penaltıyı Immobile değerlendiremedi. Kaleci Santos’un kurtarışı, maçın kırılma anlarından biri oldu.

Beşiktaş Hâlâ Puanla Tanışamadı

Bu sonucun ardından Eintracht Frankfurt, puanını 4'e yükselterek grubunda avantaj yakaladı. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçından da puansız ayrılarak grupta zor bir duruma düştü.

Mert Günok'un Sakatlığı

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, Mert Günok'un sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadığını belirtti. Van Bronckhorst, "Mert'i pazar günkü maça yetiştirmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK