Bodrum’un yıllardır sevilen mekanlarından Rai Türkbükü, bu yaz sezonunda ve bayram tatilinde kapılarını açarak dikkatleri üzerine çekti. Plaj bölümünde "Bendita" adını verdiği yeni bir alt marka oluşturan Rai Türkbükü, hem dekorasyonu hem de işletmesi ile farklı bir plaj konsepti sunuyor.

Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı

İrem Derici ile Unutulmaz Bir Gece

Sezonun ilk sahnesini İrem Derici aldı. DJ ve canlı müzik performansları ile adından söz ettirecek olan Bendita Türkbükü’nün açılış gecesinde, Derici izleyicilere hem güldürdü hem de eğlendirdi. Derici, sahnedeki samimi diyalogları ile izleyicilerin beğenisini kazandı. “Beni erkek-kadın farketmeksizin hep güzel ve bakımlı insanlar dinlemeye geliyor, bu durumdan çok mutlu oluyorum, içim açılıyor” diyerek seyircilerini överken, erkek erkeğe eğlenmeye gelen masalara da esprili bir dille takıldı.

Komik Anlar ve Sıcak Hava

Sıcak hava ve yüksek seste hayvan dostları ile gelen seyircileri komik bir dille eleştiren İrem Derici, kendisini selülitleri ile yakalayan basın mensuplarına da sahneden göndermelerde bulundu. Derici, “Ben iflah olmaz bir Serdar Ortaç fanıyım” diyerek, Serdar Ortaç’ın "Yaz Günü" şarkısıyla seyircisine halay çektirerek konserini tamamladı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK