Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Turgut Özal Caddesi'nde (Hükümet Caddesi) başlatılan çelik asfalt çalışmalarını yerinde inceledi ve projeye katıldı.

Düziçi-Andırın Yolundaki Köprünün Vidaları Sökülmüş! Tehlike Büyüyor Düziçi-Andırın Yolundaki Köprünün Vidaları Sökülmüş! Tehlike Büyüyor

Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (11)Başkan Olcar, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin önemli ve yoğun olarak kullanılan Turgut Özal Caddesi’nde çelik asfalt uygulamasına başladık. Bu çalışmayı 3 gün içerisinde tamamlayacağız" dedi. Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (10)Ayrıca, çalışmalardan sonra Coşkunlar Caddesi'ne de aynı uygulamanın yapılacağını belirten Olcar, "Tüm gayretimiz, Kadirli’nin yaşam kalitesini yükseltmek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek" şeklinde konuştu.

Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (9)Seçim sonrası kısa sürede gerçekleştirilen çelik asfalt yol çalışmaları, esnaf ve vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.

Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (8) Vatandaşlar, Başkan Olcar’a teşekkür ederek, kendisine her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (7)Başkan Olcar, vatandaşların sabrı ve ilgisi için teşekkür ederek, zor şartlar altında başlatılan çelik asfalt yol çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağı sözünü verdi.

Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (6)Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (5)Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (4)Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (3)Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (2)Başkan Olcar'dan Çelik Asfalt Müjdesi (1)

Kaynak: Foto: Sosyal Medya