Kahramanmaraş'ta TEKNOFEST insansız hava aracı yarışları başladı Kahramanmaraş'ta TEKNOFEST insansız hava aracı yarışları başladı

 Başkan Olcar, Atatürk Caddesi üzerinde Ziraat Bankası Şubesi civarındaki yol çalışmalarını yerinde inceledi ve işçilere ikramlarda bulundu.

Başkan Olcar Kadirli Halkımıza Verdiğimiz Hizmet Sözüne Sonuna Kadar Sadık Kalacağız (6)"Engeller Bizi Durduramaz"

Başkan Olcar, yaptığı açıklamada, "Kadirli halkımızın verdiği güven ve destekle başlattığımız hizmet seferberliğimiz hiçbir engel tanımadan ve hız kesmeden devam ediyor, etmeye devam edecek" dedi. Başkan Olcar Kadirli Halkımıza Verdiğimiz Hizmet Sözüne Sonuna Kadar Sadık Kalacağız (3)Halkın refahı ve güvenliği için tüm zorluklara rağmen durmaksızın çalıştıklarını belirten Olcar, çalışmalar sırasında karşılaştıkları engellerin kendilerini yıldıramayacağını vurguladı.

Başkan Olcar Kadirli Halkımıza Verdiğimiz Hizmet Sözüne Sonuna Kadar Sadık Kalacağız (2) "Takdiri Kadirli halkımıza bırakıyoruz. Hiçbir engelleme bizi yıldıramaz, aksine daha da güçlendirir. Halkımızın refahı ve güvenliği için 'Birlikte güçlü, birlikte Kadirli' diyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Olcar Kadirli Halkımıza Verdiğimiz Hizmet Sözüne Sonuna Kadar Sadık Kalacağız (5)Sıcak Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Kadirli'de yapılan sıcak asfaltlama çalışmaları, ilçenin çeşitli bölgelerinde sürdürülüyor. Belediye Başkanı Olcar'ın belirttiğine göre, bu çalışmalar halkın daha konforlu ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşamasını sağlamak amacıyla hızla ilerliyor.

Başkan Olcar Kadirli Halkımıza Verdiğimiz Hizmet Sözüne Sonuna Kadar Sadık Kalacağız (4)Başkan Olcar'ın, halkın memnuniyetini ön planda tutarak hizmet seferberliğini sürdüreceklerini ifade etmesi, Kadirli'deki yol ve altyapı projelerinin hız kesmeden devam edeceğinin sinyalini verdi.

Editör: Ersin ŞİMŞEK