Etkinliğe, Bahçe Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, kurum müdürleri, belediye meclis üyeleri ve Bahçe ilçesine bağlı köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Bahçe’de Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı (2)Yemekte bir konuşma yapan Başkan Kadıoğlu, muhtarların yerel yönetimdeki önemine vurgu yaptı. “Muhtarlarımız, mahallelerimizde devletimizin temsilcisi olarak çok değerli bir görev üstleniyorlar. Onların özverili çalışmaları sayesinde sorunlarımıza hızlı çözümler üretebiliyoruz,” diyen Kadıoğlu, muhtarların yerel halkla olan yakın ilişkilerinin, sorunların çözümünde büyük katkı sağladığını belirtti.

Bahçe’de Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı (5)Program sırasında muhtarlarla bir araya gelerek, ilçenin sorunları ve çözüm önerileri üzerine verimli bir fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hatay'da 12 derslikli okul yaptırıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hatay'da 12 derslikli okul yaptırıyor

Muhtarlar, Başkan Kadıoğlu’na ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür buluşmaların yerel yönetim açısından büyük önem taşıdığını ifade ettiler.

Bahçe’de Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı (3)Yemek programı, muhtarların yerel yönetimle olan bağlarını güçlendirmesi ve sorunların daha etkili bir şekilde çözülmesine yönelik iş birliğinin artırılması adına önemli bir adım oldu. Başkan Kadıoğlu, muhtarların katkılarıyla daha huzurlu ve yaşanabilir bir Bahçe için çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Etkinlik, muhtarların ve katılımcıların keyifli anlarıyla sona erdi.

Editör: Resul Özdil