Bahçe Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu’nun eşi Mukaddes Kadıoğlu ve Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bahçe İlçe Teşkilatı'nın katkılarıyla gerçekleştirilen aşure ikramı, Konteyner Kent ve Şifa Pınarı Mesire Alanı’nda yapıldı.

Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (11)

VATANDAŞLARLA SICAK SOHBETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konteyner Kent ve Şifa Pınarı Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlik, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (10) Mukaddes Kadıoğlu ve Ülkü Ocakları temsilcilerinin de katılımıyla, vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Hatay'da kızının yaşamını yitirdiği kazada yaralanan anne hastanede öldü Hatay'da kızının yaşamını yitirdiği kazada yaralanan anne hastanede öldü

Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (12)İkramın yanı sıra, vatandaşlarla sıcak sohbetler gerçekleştirildi, onların talepleri ve dilekleri dinlendi.

Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (9)Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu’nun eşi Mukaddes Kadıoğlu’nun katkılarıyla organize edilen etkinlik, toplumsal dayanışma ve birlikteliği pekiştiren anlamlı bir buluşma olarak değerlendirildi.

Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (8)Aşure Günü'nde gerçekleştirilen bu etkinlik, Bahçe Belediyesi’nin toplumsal bağları güçlendirme ve vatandaşlarla bir araya gelme çabalarının bir yansıması olarak ön plana çıktı. 

Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (7)Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (6)Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (4)Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (5)Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (3)Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (2)Bahçe Belediyesi’nden Vatandaşlara Aşure İkramı (1)

Editör: Resul Özdil