Hazal Kaya, Edis Konserinde Görüntülendi: Kilolarının Sırrını Açıkladı Hazal Kaya, Edis Konserinde Görüntülendi: Kilolarının Sırrını Açıkladı

Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

Bahar Candan’dan Şok Tepki

Mahkeme kararının ardından Bahar Candan'ın babasına bakarak, "Ben burada mı kalacağım? Asayım mı ben kendimi, ne yapayım?" şeklindeki tepkisi duruşma salonunda dikkat çekti.

İddianameye Göre Suçlamalar

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianamede, aralarında Bahar ve Nihal Candan’ın da bulunduğu 21 sanığın, dolandırıcılık ve suç örgütüne üyelik suçlarından yargılandığı belirtiliyor. Şebekenin liderlerinin Onur Apaydın ve İlker Oflu olduğu ve düşük fiyatlarla araç satışı vaadiyle mağdurları dolandırdığı ifade edildi. Bahar Candan’ın, örgütün bankacılık işlemlerinde aktif bir rol üstlendiği iddia ediliyor.

Cezalar Talep Edildi

Bahar Candan'ın 14 ila 44 yıl, Nihal Candan'ın ise 8 ila 24 yıl hapis cezasıyla yargılandığı davada, diğer sanıklar hakkında da çeşitli cezalar talep ediliyor. Mahkeme, sanıkların tutukluluk durumlarının devamına karar vererek, davayı ileri bir tarihe erteledi.

Editör: Resul Özdil