Yangın, Alhisar Mahallesi’nde başladı ve kısa sürede Altıntaş, Örentat, Hışımlar ve Güre mahallelerindeki ormanlık alanları tehdit etti.

Aydın Bozdoğan’da 15 Saattir Devam Eden Orman Yangınına Hava Ve Kara Müdahalesi Sürüyor (1)Havadan ve Karadan Yoğun Müdahale

Yangına karşı başlatılan müdahale, gece boyunca aralıksız sürdü. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte, hava müdahalesi tekrar yoğunlaştırıldı. Yangına 8 helikopter ve 7 uçak havadan müdahale ederken, bu hava araçlarıyla yangının çeşitli açılardan görüntüleri alındı. Karadan ise 32 arazöz, 11 su tankeri, 5 dozer ve 303 personel yangını kontrol altına almak için yoğun bir mücadele veriyor.

2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı: Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayınlandı 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı: Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayınlandı

Aydın Bozdoğan’da 15 Saattir Devam Eden Orman Yangınına Hava Ve Kara Müdahalesi Sürüyor (2)Yangının yerleşim yerlerini tehdit ettiği bölgedeki çalışmalar, hem havadan hem de karadan kesintisiz devam ediyor. Ekipler, alevlerin kontrol altına alınması için yoğun bir çaba sarf ediyor.

Editör: Resul Özdil