Alekseeva'nın Arda Güler temalı videoları ve Türkiye sevgisiyle tanınan model, son olarak Arda Güler formasıyla ve Türk bayrağıyla çekilen fotoğraflarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Arda Güler Hayranı Rus Model Svetlana Alekseeva Dortmund'da Türklerle Eğlendi (4)

Svetlana Alekseeva'nın Türkiye Sevgisi

Rus model Svetlana Alekseeva, Dortmund'da Türk taraftarlarla geçirdiği keyifli anları sosyal medya hesabından paylaştı. Arda Güler'e olan hayranlığını ve Türkiye sevgisini bir kez daha ortaya koyan Alekseeva, Türkiye-Portekiz maçı öncesi atmosferi yaşadığını belirten paylaşımıyla dikkat çekti.

Dortmund'da Türk Taraftarlarla Eğlenceli Anlar

Alekseeva'nın paylaştığı fotoğraf ve videolarda, Dortmund sokaklarında Türk bayrağıyla poz verdiği ve Türk taraftarlarla keyifli anlar yaşadığı görülüyor. Model, paylaşımında "Dortmund'da Türk taraftarlarla çok eğlendim! Türkiye - Portekiz maçına hazırım, skor 3-3 olsun; Ronaldo'dan 3 gol, Arda Güler'den 3 gol olsun" notunu düşmüş.

Arda Güler Hayranı Rus Model Svetlana Alekseeva Dortmund'da Türklerle Eğlendi (2)

Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü

Svetlana Alekseeva'nın Türk futbolcu Arda Güler'e olan ilgisi ve Türkiye'ye duyduğu sevgi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Alekseeva'nın Türk bayrağıyla ve Arda Güler formasıyla çekilen fotoğrafları, futbolseverler tarafından beğeniyle karşılandı ve paylaşım kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'e Atandı: Güzellik Kraliçesi ve Doktorluk Yolculuğu Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen Bingöl'e Atandı: Güzellik Kraliçesi ve Doktorluk Yolculuğu

Euro 2024 Heyecanı

Euro 2024 öncesi Dortmund'da Türk taraftarlarla bir araya gelen Svetlana Alekseeva'nın paylaşımları, Türkiye-Portekiz maçı heyecanını daha da artırdı. Modelin Türkiye'ye olan sempatisi ve futbolseverlerle samimi anları, maç öncesinde sosyal medyada geniş ilgi gördü.

Alekseeva'nın Son Paylaşımıyla Yine Gündemde

Rus model Svetlana Alekseeva'nın Arda Güler'e olan hayranlığı ve Türkiye sevgisi, futbol dünyası ve sosyal medya kullanıcıları arasında konuşulan bir konu haline geldi. Alekseeva'nın Dortmund'daki bu pozitif enerjisi ve maç öncesindeki heyecanı, Euro 2024 atmosferine renk kattı.

Arda Güler Hayranı Rus Model Svetlana Alekseeva Dortmund'da Türklerle Eğlendi (3)

Svetlana Alekseeva'nın Paylaşımlarını Takip Etmek İçin

Svetlana Alekseeva'nın Türkiye sevgisi ve futbol tutkusuyla ilgili daha fazla içerik için sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz. Modelin Türkiye ve futbol ile ilgili paylaşımları, takipçilerine keyifli ve renkli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Editör: Resul Özdil