Sakarya Hendek’te Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı Sakarya Hendek’te Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı

Eski Serik Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Y. (63), düğün davetlisi olarak katıldığı etkinlikte eski meclis üyesi Hasan Ali Tuncer'i (45) silahla vurarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Olayın Detayları

Geçmiş dönemin Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Y. ve aynı dönemde Serik Belediyesi meclis üyeliği yapan Hasan Ali Tuncer arasında düğün sırasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Ziya Y., yanında taşıdığı silahla Tuncer’e ateş açtı.

İlk Müdahale ve Sağlık Durumu

Düğündekilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde bulunan bir doktor, Tuncer’e ilk müdahaleyi yaptı. Ancak, sağlık ekipleri tarafından Serik Devlet Hastanesine kaldırılan Tuncer, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Gözaltına Alındı

Olayın ardından polis, Ziya Y.’yi gözaltına aldı. Olayın nedenine ilişkin soruşturma devam ederken, cinayetle ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Olayın ardından bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, düğüne katılan diğer davetliler de olayın şokunu yaşıyor.

Bu trajik olay, Serik ilçesinde büyük üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle aydınlatılacağına dair açıklama yaptı.

Editör: Resul Özdil