Zafer Partisi'nden Anafartalar Zaferi'ne Coşkulu Kutlama
Çanakkale'de Zafer Partisi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlik kapsamında, Gelibolu Yarımadası'nda Anafartalar Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla bir yürüyüş gerçekleştirildi. Etkinliğe Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da katılarak partililere hitap etti.

Whatsapp Image 2024 08 10 At 6.44.31 Pm (2)

Eceabat'ta Başlayan Yürüyüş Coşkusu
Anafartalar Zaferi'ni anmak amacıyla düzenlenen yürüyüş, Eceabat ilçesindeki Kocadere Kamp Alanı'nda başladı. Kamp alanında, Türkiye'nin dört bir yanından gelen il ve ilçe başkanlıkları tarafından çadırlar ve otağlar kuruldu. Geceyi burada geçiren partililer, sabah saat 6'da kalk borusu ile uyanarak kahvaltı yaptı ve 57. Alay Şehitliği'ne doğru yola çıktı.

Whatsapp Image 2024 08 10 At 6.44.31 Pm (8)

Whatsapp Image 2024 08 10 At 6.44.31 Pm (7)-1

57. Alay Şehitliği'nden Conkbayırı'na
Alay Şehitliği'nde toplanan partililer, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın konuşmasını dinledi. Konuşmanın ardından partililer, 2 kilometrelik yolu yürüyerek Conkbayırı'na ulaştı. Burada, Andımız, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk'e Cevabı okundu. Şehitlere dualar eden Zafer Partililer, 3. Zafer Yürüyüşü'nü coşkulu bir şekilde sonlandırdı.

Whatsapp Image 2024 08 10 At 6.44.31 Pm (1)

"Onlar Çoksa Biz de Türk'üz"
Ümit Özdağ, Conkbayırı'ndaki konuşmasında, "Asla düşman çok ve çok güçlü demeyin. Onlar çoksa biz de Türk'üz," ifadelerini kullandı. Atatürk'ün düşüncelerinin hala yaşadığını vurgulayan Özdağ, "Atatürk bize sadece fikirlerini değil, aynı zamanda yenilmezlik ruhunu da emanet etti," dedi. Özdağ, partililere ve katılımcılara umut dolu bir mesaj vererek, "Mustafa Kemal'in askerleri ülkelerini terk etmez, vatanlarını bırakıp gitmezler. Atatürk'ün Gençliğe Hitabe'de verdiği görevi yerine getirmek için sonuna kadar mücadele ederler," sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Whatsapp Image 2024 08 10 At 6.44.30 Pm (3)

Osmaniye'den Katılım
Etkinliğe, Osmaniye'den Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı A. Atakan Ertuğ, Zafer Partisi İl Başkanı Arınç Ulaştır ve Merkez İlçe Başkanı Mehmet İba da katıldı. Ümit Özdağ, partililere asla umutsuzluğa kapılmamaları tavsiyesinde bulunarak, "Başaramayacağız diye düşünmeyin," şeklinde seslendi.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mersin'de konuştu: DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan, Mersin'de konuştu:

Bu anlamlı etkinlik, partililerin birlik ve beraberlik mesajları ile sona erdi.

Whatsapp Image 2024 08 10 At 6.44.31 Pm (9)

Editör: Rabia İlkay Yıldız