Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Corendon Alanyaspor, evinde Atakaş Hatayspor'u konuk etti. GAİN Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, başladığı gibi golsüz tamamlandı ve iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Maç Özeti:

İlk yarıda her iki takım da rakip kalede etkili olmaya çalışsa da net gol pozisyonları üretmekte zorlandı. 21. dakikada Hatayspor’un kullandığı serbest vuruşta kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın başarılı müdahalesiyle rakip tehlikeyi uzaklaştırdı. Alanyaspor ise 64. dakikada Augusto'nun ceza sahası içinde bulduğu pozisyonda gole çok yaklaştı, ancak top auta çıktı.

Maçın İkinci Yarısı:

Mücadelenin ikinci yarısında da tempo yüksek olmasına rağmen gol sesi çıkmadı. Alanyaspor, özellikle 88. dakikada Christian’ın şutuyla galibiyet fırsatını yakaladı, fakat kaleci Erce Kardeşler mükemmel bir kurtarış yaparak Hatayspor’u oyunda tuttu.

Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu

Bu sonuçla, Alanyaspor puanını 3’e, Hatayspor ise 2’ye yükseltti. Her iki takım da galibiyet arayışlarını bir sonraki haftaya taşıdı.

Gelecek Maçlar:

Alanyaspor, 6. haftada Adana Demirspor’un konuğu olacak. Hatayspor ise evinde Bodrum FK’yı ağırlayacak.

Stat: GAİN Park
Hakemler: Ozan Ergün, Süleyman Özay, Ogün Kamacı

Corendon Alanyaspor: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Lima, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta (Dk. 79 Janvier), Augusto (Dk. 71 Christian), Efecan Karaca (Dk. 61 Serdar Dursun), Yusuf Özdemir (Dk. 79 Lopes), Hwang (Dk. 61 Cordova)

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Calvo, Kilama, Cemali Sertel (Dk. 87 Cengiz Demir), Görkem Sağlam, Massanga, Diack, Rivas (Dk. 87 Bamgboye), Fernandes (Dk. 77 Boutobba), Strandberg (Dk. 59 Aboubakar)

Sarı Kartlar: Balkovec (20'), Makouta (28'), Lima (38') - Corendon Alanyaspor; Massanga (75') - Atakaş Hatayspor

Editör: Resul Özdil