Osmaniye'de 80 Bine Yakın Aboneye Doğal Gaz Konforu Sağlayan Aksa Çukurova Doğalgaz, 32 Mahalle Muhtarıyla Yatırım Planlarını Paylaştı

Aksa Çukurova Doğalgaz, Osmaniye’de doğal gaz konforu ve ekonomisiyle 80 bine yakın aboneyi buluşturdu. Şirket, Osmaniye merkeze bağlı 32 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2024 yılı yatırım planlarını ve devam eden projeleri paylaştı. Aksa Çukurova Doğalgaz Osmaniye Bölge Müdürü Önder Akyol’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, muhtarlara güvenli gaz arzı ve "Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm" kampanyası hakkında detaylı bilgi verildi.

Genişleme Faaliyetleri Devam Ediyor

Osmaniye’de 921 kilometrelik doğal gaz şebekesiyle geniş bir hizmet ağı sunan Aksa Çukurova Doğalgaz, mahalle muhtarlarına il genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Osmaniye Bölge Müdürü Önder Akyol, “2009 yılından bu yana ilimizde sağladığımız gaz arzıyla 80 bine yakın hemşehrimiz doğal gazın avantajlarından yararlanıyor. 2024 yılı yatırım planlarımız çerçevesinde genişleme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi. Akyol, muhtarların geri bildirimlerini dikkate alarak abonelerin memnuniyetini artırmak için yeni uygulamalar geliştirdiklerini belirtti.

Güvenlik Ön Planda

Akyol, geçen yıl yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında Osmaniye’nin afet illeri arasında yer aldığını vurguladı ve güvenliğin her daim ön planda olduğunu ifade etti. Akyol, “Uzman ekiplerimizle altı aydan kısa periyotlarda OMD (Optical Methane Detector) tip kaçak arama cihazlarıyla şebekelerimizin kontrolünü düzenli olarak gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

TOKİ Deprem Konutlarına Gaz Arzı

ASKF Osmaniye Yeni Yönetimiyle Yola Devam Ediyor ASKF Osmaniye Yeni Yönetimiyle Yola Devam Ediyor

Depremzede vatandaşlar için inşa edilen TOKİ konutlarına yönelik altyapı çalışmalarına da hız kesmeden devam ettiklerini belirten Akyol, bugüne kadar 18,4 kilometrelik şebeke imalatını tamamladıklarını ve doğal gazı 4 bin 198 konuta ulaştırdıklarını söyledi. Akyol, 2024 yılı sonunda 31 kilometrelik hat ile toplamda 2 bin 433 konuta doğal gaz sağlayacaklarını açıkladı.

Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm Kampanyası

Osmaniye’de daha fazla vatandaşa doğal gaz ulaştırmak amacıyla cazip fırsatlar sunduklarını belirten Akyol, 2024 Eylül ayı sonuna kadar devam edecek "Doğal Gazlı Isıtıcı ve Mutfak Tesisatı Dönüşüm" kampanyasının detaylarını paylaştı. Kampanya kapsamında vatandaşlar, sertifikalı tesisat firmalarıyla anlaşarak dönüşümleri KDV dahil ayda 4 bin 150 TL’ye gerçekleştirebilecek.

Aksa Doğalgaz Hakkında

Aksa Doğalgaz, Türkiye genelinde 27 il merkezi, 306 ilçe ve beldede yaklaşık 17,4 milyon nüfusa ve 7 milyon potansiyel aboneye hizmet veriyor. "Şehirler Doğal Gazla Nefes Alıyor" sloganıyla yatırımlarını sürdüren şirket, genişleyen dağıtım ağı ile ülke ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Editör: Mustafa Düzenli